Tisdag med VAB

19 augusti, 2014 Av Av helenasahlqvist

Idag ska jag och Lina vara hemma. Hon var hemma igår med. Lämnade henne hos farfar när jag åkte till Karlstad för att skriva tenta. Idag ska vi däremot vara hemma hon och jag hela dagen. Hon hade feber, ont i halsen och hade rinnande näsa hela helgen. Nu har hon bara en vansinnigt otrevlig hosta, rinnande näsa och stundom näsblod. Febern har stillat sig. Det skär i öron och huvud när hon hostar, men tar hon det lugnt går det lite bättre. Det var länge sedan de var sjuka så de inte kunde gå till skolan. Vet att jag missade några föreläsningar förra året för att jag fick vara hemma, men det var inte jättemånga. 

Tentan igår kändes rätt ok. Jag svarade utförligt på alla frågor, men jag vet att jag inte svarat exakt det som efterfrågats på ett par. Hoppas, hoppas att det räcker. Ny tenta imorgon som jag inte hinner plugga mycket till. Ska i alla fall försöka lära mig koncernredovisningen utan och innan. Det borde jag hinna. Teorin får vänta. Skummade igenom alla föreläsningsbilder och anteckningar igår kväll och lite sitter kvar i skallen.

Micke åkte och hämtade ett par cyklar efter jobbet igår. Han arbetskamrat var i färd med att slänga massa cyklar så vi hann rädda två. En 24″ och en 26″ fulldämpade MTB. Så nu har hela familjen offroadcyklar. Ska bli kul att åka iväg och testa dem någon dag. De två senaste behöver lite nya däck och någon ny trampa först bara, men det kan det ju vara värt när vi fick dem. 

Vår lilla Skrållankatt vet jag inte vad det hänt med. Hon har varit borta sedan i torsdags i alla fall. Vi får se om hon dyker upp annars vet jag inte vad vi ska göra. Mer tillgiven och kelgo kisse får man leta efter. Hon var borta i somras också. Då såg vi henne inte på fyra dagar, så kom hon som om ingenting hade hänt. Ska ta och fråga grannarna om de sett till henne. 

Nej, dags att köra Emil till fritids.

// Helena