Molnen drar in…

11 juni, 2014 Av Av helenasahlqvist
, men det gör ingenting. Det har varit väldigt varmt i ett par dagar. Som tur är har inte värmen kommit in på jobbet. Jag vet inte hur det kan bli där när det är värmebölja. 
Jobbstarten har gått bra. Jag arbetar som assistent på Barn och utbildningsförvaltningen. Jag har fått två arbetsuppgifter än så länge, men mer är på gång. På fredag ska jag bli introducerad i lite statistiska saker ,vilket jag ser fram emot. Statistik tycker jag är riktigt roligt, i alla fall det vi studerat under våren. Det känns rätt märkligt att gå från ett arbetslag på två personer till ett på mellan 10-15. Dessutom när det finns runt 100 personer i hela huset. Det som känns konstigt är också att jag vet att jag bara är på genomresa. Jag ska ju vidare, någonstans. 
Nej, dags att rusa. Ha en bra onsdag!
// Helena