En helt vanlig dag…

27 maj, 2014 Av Av helenasahlqvist
Idag är det en helt vanlig dag. I alla fall på matfronten. Det intressanta är att jag inte är hungrig. Jag gick och sov mätt och vaknade i natt, men var inte hungrig. En stund på eftermiddagen igår var jag däremot jättehungrig, men det gick över och maten igår kväll smakade jättebra. Imorgon blir det faste-dag nummer två, sen ingen förrän på måndag. Måste komma fram till vad jag ska laga för mat imorgon kväll bara. Det krävs lite planering att enbart äta runt 300kcal till middag. En ”normal” måltid går lös på mellan 500 och 600 kcal. Någon sorts gryta med mycket grönsaker skulle ju vara passande. Får reda av med Arrowrot som är ganska drygt att reda med. Ja, får fundera lite, kanske kan bli fisk med någon form av tomatsås. 
Idag blir det annars fullt upp. Är Stråkul i kväll, så till det ska jag poppa 10 liter popcorn och så ska Lina ha med 75st Chokladbollar. Blir en kladd-dag. Sen har jag ju skolarbete att sköta också. Micke har lite fix att göra i husvagnen sen. Har flyttat ner båda barnens sängar då de klagat på att det är trångt. Så Emils ska skruvas in för på fredag ska vi åka. Det blir en helg i Eskilstuna, hos grannarna. Konstigt att man har grannar så långt bort. Ska bli kul att hälsa på dem. Umgås ju så mycket under Säfsen-säsongen, men vet ju inget om hur de har det i vanliga fall. I sommar bär det dessutom av till Danmark tillsammans med dem. Eller vi ska mötas upp dem där. Vi ska åka lite i Tyskland innan. Micke var hos ett par grannar i söndags, varav en familj har bott i Tyskland. De har dessutom sett sig omkring massor där och hade flera tips på sånt vi inte får missa. Stralsund var ett sånt tips. Vi ska passera, så då får vi ta en natt i närheten för att se staden.
Nej, dags att sparka igång den här dagen.
// Helena