Back to basic…

18 maj, 2014 Av Av helenasahlqvist

Den här veckan har vi verkligen levt ett basic liv. I måndags gick diskmaskinen sönder. Så veckan har bestått av handdiskning. I går gick vårt internet ner, så nu lever vi i ovisshet om omvärlden. Typ. Går ingen  nöd på oss ändå. Det är ju inte direkt livsuppehållande prylar.

Gårdagen ägnades åt att vara social. Först åkte barnen och jag för att träffa Lindbergstjejerna i Lunedet. Var där från typ halv elva till ett. Sen åkte vi till Bergslagscenter för att köpa en fröpåse. Var hem och vände för att åka till Labbsand för eftermiddagskaffe. Sen var det bara att skynda hem för att fixa iordning lite för på kvällen kom Mickes syskon med familjer för att grilla. De åkte hem vid 22.30. Så då hade jag varit soxäcial sedan halv elva, alltså tolv timmar.
Gick och sov direkt och var uppe innan sju imorse.

Den här dagen har bestått av trädgårdsarbete. Har fixat lite med komposten bland annat. Blev en härlig dag med sol och dryga tjugograder.

// Helena