Onsdag 14:e maj 2014

14 maj, 2014 Av Av helenasahlqvist
Jaha, det var det. C-uppsatsen är inlämnad. För en första bedömning, men ändå. Den ligger på is i en vecka nu.
Fick gräset klippt igår. Det tog ganska lång tid, eftersom vi bara har en gräsklippare som man får gå med. Den andra år på g och förhoppningsvis tar det bara någon vecka innan vi får tillbaka honom. 
Ska ägna dagen åt marknadsföring. Sen ska jag ta en cykeltur till Paddtjärn hade jag tänkt. Om regnet håller sig borta ska jag även försöka hinna med att kratta trädgårdslandet och ställa ut mitt pallkrag-växthus. Ska ha det över jordgubbarna så vi kan avnjuta gubbar innan vi drar på semester. 
Tio av mina sticklingar(Silverpil, Salix alba) har fått fina rötter. Det är nu ca 14 dagar sedan jag stoppade dem i vatten och rötterna har utvecklat sidorötter. Snart dags att sätta dem i kruka istället. Sen ska de avhärdas och ställas ut. Någon som vill ha en silverpil kanske? De blir stora och växer snabbt. Vet inte riktigt när vi köpte den vi har, men tror inte att vi hade den när Lina föddes. Ska kolla igenom lite kort och se om jag kan åldersbestämma den. Det är så dumt att man inte skrivit upp lite saker. Som jordgubbsplantorna, jag vet inte vad det är för sort. Affären hade två sorter, en hette Kent men vad den andra hette vet jag inte. Jag vet inte vilken jag köpte, Kent eller den andra. Tror inte att det var Kent, men, men.
Nej, dags för frukost. Sen blir det marknadsföring och cykling.
// Helena