Kom igen då!

29 april, 2014 Av Av helenasahlqvist
Jag måste ha brist på någonting. Den senaste tiden har jag inte haft någon energi över huvud taget. Svingade ju runt i lianer och på trähinder i skogen i lördags, men utöver det är orken som bortblåst. Kan kanske bero på att det är kallt ute igen. Igår gick jag i trekvartsbyxor hela dagen. Var ute och fixade lite i trädgården, klippte lite gräs och pysslade lite med allt möjligt. Idag kände jag en isande vind mot ansiktet efter lunch. Burr! Energilösheten kan bero på ett ostädat hem också. Har ju inte varit hemma så mycket de senaste månaderna så det har samlats grejer där det inte ska vara saker. Ju mer saker det blir, ju svårare är det att börja rodda i det. Man vet inte riktigt vi vilken ände man ska börja.
Har suttit på Lärcentrum under förmiddagen och försökt få något gjort. Svårt att samla tankarna bara. Hjärnan vill något annat. Skulle nog behöva träna igen. Gjorde ju det i höstas och efter ett par veckor var jag full av energi. Jag vet bara inte vad jag vill träna. Känner inte för att springa. Kanske borde ta bilen till Lunedsleden och gå en stund. Kanske får bli morgonpromenad imorgon. Vi får se. Kan invänta vädret.
Fick en ny matkasse igår. Tur att vi har den i alla fall. Då äter man i alla fall varierande. Mycket frukt och grönsaker. Dessutom är det i princip inga halvfabrikat. Det är skillnaden mellan Icas Billiga vecka och Linas. Linas är mer mat från grunden. Även om det förekommer i Ica också. 
Nä, kanske borde packa ur husvagnen. Är en massa saker kvar där som ska in….
// Helena