Härlig avslutning på en härlig säsong

28 april, 2014 Av Av helenasahlqvist
Avslutningshelgen i Säfsen blev över förväntan bra. På fredagen hann vi se finalen i Atctic Cat kategorin med fyrhjulingar. De tävlingskörde uppför en av slalombackarna. Riktigt kul att se. På lördagen såg vi lite av barntävlingen som gick av stapeln på parkeringen, men det var inte riktigt lika spännande. Sen hade damerna en tävling i Specialen där de skulle åka rakt fram/upp en viss sträcka, snabbast. Solen värmde gott hela helgen och jag är röd på bålen. Smällar man får ta när man njuter och inte fattar att solen är lika vass nu som i augusti. 
Efter lunch på lördagen åkte vi till Vildmarkslekplatsen. Där lekte barn och vuxna i mer än två timmar. Det är så himla kul. Jag gillar det skarpt, att få testa gränserna i hinderbanan. Klarade allt utom ett hinder galant. Det var så högt och jag vågade helt enkelt inte. Vill ju inte ramla ner och bryta mig någonstans. Fick en sträckt muskel i armen, men det får man ta.
Grillade på kvällen och åt ute. Hur mysigt som helst. Sista kvällen med gänget liksom. 
Igår tog vi på vandringskängor och klev upp mot toppen med ryggsäcken full av fika. Gick på snön i Skogsrundan. det gick faktiskt riktigt bra. Var så härligt att sitta där uppe och se ner på campingen, lyssna på fåglarna och njuta av vädret och vyerna. Jag blir nog aldrig mätt på de upplevelserna. Att andas natur och fjäll är nog toppen på livet. Bara lyssna på naturen och njuta. 
Eftermiddagen gick åt till att ta loss husvagn från förstuga och ställa i ordning allt för sommaren. Jag skurade golvet i stugan dessutom. Lunch åt vi ute och fikade lite med grannarna innan vi bröt upp och tog farväl. Ett bra slut på en bra säsong.
Här kommer lite bilder från helgen:
Trodde jag ja. Visade sig att alla bilder som jag tagit inte finns kvar. Min telefon har nämligen ballat ur, så jag gjorde en återställning av den. Bilderna låg inte på minneskortet som jag förutsatte. 🙁 kan man väl bara säga. 
Nåja, så kan det vara.
// Helena