Semester

16 april, 2014 Av Av helenasahlqvist
Min hjärna tog semester. Intervjun var så givande som vi var på. Att det dessutom var hos ett av stans mest kreativa företag gjorde inte saken bättre. Så många intryck, så mycket idéer. Ja, en helt fantastisk intervju. Sen tog hjärnan semester. Jag har ingen aning om varför, men jag blev helt apatisk. Sådär som man kan bli när man inser att man faktiskt har semester, att man kan lägga arbetet åt sidan och slappa. Hur ska det nu gå med studierna?! Apati har jag inte riktigt tid med. Jag får hoppas att den dyker upp imorgon, viljan att läsa och lära. Ska bli ganska dåligt väder, så då passar det att sitta inne och läsa.
Nähä, få se om orken räcker till att packa lite kläder. Svårt att packa bara när man inte vet hur mycket kläder man behöver. Hur varmt kommer det egentligen kännas ute i helgen?
// Helena