Det blir bättre!

11 april, 2014 Av Av helenasahlqvist
Nu har vi varit duktiga på att planera. Eller jag har varit bra på att planera. Förra veckan hade vi ju Linas Matkasse och den här veckan har jag handlat och lagat mat utifrån en gammal Linas meny. Det har resulterat i att allt jag handlat blivit uppätet. Så nu är det bara att handla igen. På måndag kommer Lina igen, så det är bara över helgen vi behöver något att äta. Ska leta igenom frysen efter lite mat. Finns ganska mycket där, så det ska nog inte vara något problem. 
Igår kollade jag till mina övervintrade potatisar som jag ställt i garaget. Alla utom en var vid liv och små groddar har kommit fram. Helt otroligt! Ska bli kul att peta ner dem i jorden i slutet av april. Som synd är kommer jag inte ihåg vad det är för sort. Kanske står i bloggen från förra april. Det får jag kolla sen. Grävde även runt i komposten och lade på mylla från skogen. Det som såg ut som jäst levde. Det bara krälade. Nån form av fluglarv antar jag att det är. Synd att man inte har akvarium, då hade man ju kunnat ge fiskarna mat. Haha. Vi hade akvarium för många år sedan, när vi flyttade hit. Det var dock så svårskött. Antar att det var för litet, så fiskarna bara dog. Det är ändå ganska rofyllt att titta på fiskarna som simmar omkring där inne. 
Nej, dags att få någonting gjort. Ska hämta Emil klockan 11, sen ska vi åka och handla. Sen hämta Lina klockan 1 och i kväll ska vi till Fru Lindberg och barn för fredagsmys. Gubbarna har farit på annat håll så vi får hitta på något vi.
// Helena