Veckans fynd…

29 mars, 2014 Av Av helenasahlqvist
Igår bar det av mot Karlstad för lite redovisning av ett grupparbete. Redovisningen gick bra och vi passade på att äta lunch med Mikaela och Kristin som hade redovisning på eftermiddagen. Passade även på att träffa vår handledare i C-uppsats och diskutera lite metod och teori. 
Micke och barnen hämtade mig och vi åkte till Stadium Outlet. Skulle ha skor till Lina, vilket vi hittade. Micke hittade dessutom svinbilliga skidor till Lina. Hon vill ha TwinTip-skidor. Såna man kan åka både framlänges och baklänges på. Jag har kollat lite på Blocket, men de ligger runt 1000:- om de ska var ok. Finns billigare, men då står det typ Väl använda. Nu hittade vi i alla fall ett par för 600:- inkl bindning. Ordinarie pris var 2250:-. Så istället för att köpa ett par väl använda begagnade för 500:-, så blev det de här:
Så nu är Lina supernöjd.
Drog vidare till Bergvik och åt glass. Sen hem för att tända grillen. Satt i solen en stund och mös innan det blev för kallt.
Idag väntar en fullspäckad dag. Först ska vi till Mullhyttan och hämta lite grejjer, sen hem för lunch. Vid tre ska barnen till farmor och farfar för övernattning. Micke och jag hade tänkt att åka och kolla en fricampingplats i skogen och klockan sju ska vi på 40 års fest.
Det är kul när det händer lite.
Ha en bra lördag!
// Helena