Hur man skriver en C-uppsats

20 mars, 2014 Av Av helenasahlqvist

Nu är vi igång på allvar med skrivandet. Igår spenderades några flitiga timmar på Lärcentrum i Karlskoga för att bara jobba och jobba. Var där före nio och åkte hem vid två. Då var min hjärna gelé. det gick inte att koncentrera sig längre. Den största anledningen var nog att hjärnan behövde mer socker. Hjärnan kan inte jobba utan socker.
Åkte därför hem, fyllde på sockerförrådet och sen kunde jag börja jobba igen. Läste lite böcker och hittade lite referenser. När man väl börjar dra i en tråd så hittar man oftast massor av fler trådar att dra i, men det är svårt innan man får tag i rätt tråd. Man måste liksom hitta änden på nystanet och inte börja dra i en tråd som man inte ser ändarna på.
Idag ska jag läsa marknadsföring. Leta fler vetenskapliga artiklar. Läsa på om legitimitetsteorin, Läsa på om positive accounting theory och så kolla skatteåterbäringen. Den senaste är nog dagens höjdpunkt. Om 29min ska det gå att logga in på Skatteverket skulle jag tro.

Ha en bra torsdag!

// Helena