Torsdag 13/3-2014

13 mars, 2014 Av Av helenasahlqvist
Igår eldade vi brasa hemma. Gjorde det i förrgår också, så det var bara att peta fram glöden under askan och fortsätta eldandet. Micke var hemma och höll liv i brasan medans jag skjutsade Lina till dansen. Tog på mig träningsskorna och parkerade bilen vid Grönfältsudden och gick längs strandpromenaden ända bort och förbi småbåtshamnen. Vet inte riktigt om det kan kallas strandpromenad, men den går ju i alla fall utmed stranden. 
Eftersom vi inte bor i stan, så tänker man ju inte på att Karlskoga är strandnära. Det är ju hur fint som helst nere vid sjön och kul att det satsas lite där. För några år sedan var området helt dött, men nu har i alla fall två restauranger hittat dit. Jag har varit på Strandkanten och ätit många gånger och ingen restaurang i stan har ju bättre läge. Uteserveringen är guld på sommaren. Dessutom är maten helt ok.
// Helena