Effektivt

5 mars, 2014 Av Av helenasahlqvist

Det är ett ord som kan sammanfatta gårdagen. Hann läsa halva kapitel sju i ekonomistyrningsboken innan jag var hos tandläkaren klockan nio. Att laga tanden jag hade hål i tog ca 20 minuter så halv tio var jag på Lärcentrum. Satte igång med att fortsätta läsa kapitel sju. När Anna kom fick vi lite hjälp med att koppla in skrivare till datorerna och sen började vi jobba. Anna hade redan gjort det vi skulle göra i princip. Så vi behövde bara kolla igenom det, komplettera med ett par saker och sedan skicka in det. Åt en snabb lunch och fortsatte med tentaplugg. Jag kände mig helt lost, men snappade upp ett par saker. Bestämde mig för att det var bättre att jag åkte hem och läste i boken. Så det gjorde jag.
Idag ska jag fortsätta, läsa bok, kolla OH-bilder och gamla tentor. Först frukost, sen är det bara att jobba…

// Helena