Dagen D…

26 februari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Då var den här. Dagen med den sista föreläsningen på Ekonomprogrammet. Sista föreläsningen som är inför tentamen vill säga. Har en handfull föreläsningar som har med uppsats att göra, uppsatskursen. De examineras dock inte med tentamen utan är mer metodkurser. Hur man går tillväga när man ska skriva och samla fakta. Den första har vi i eftermiddag och handlar om informationssökning.
Var och köpte skorna igår och jag är jättenöjd. Har inte hunnit prova dem och det tar nog ett par dagar innan jag kan springa i dem. Åkte på en förkylning igår som nog tar några dagar innan den går ur kroppen. Kanske får bli en promenad imorgon bara. Måste bara sätta tillbaka remmarna på gångstavarna igen. Lånade de som var på dem till mina skidstavar för de var bättre. Såna där man spänner fast med kardborre så de sitter fast runt handen.
Passade på att köpa med ett par löpskor till Micke också, så nu är det jogging som gäller. Måste röra på oss mer.
Var på föräldramöte i Linas klass igår och en kvinna från Örebro Läns Idrottsförbund var där och pratade. Hon hade samma fakta, nästintill, som gavs på Vetenskapen Värld i måndags. Att vi rör på oss för lite. Vi fick diskutera lite vad det beror på och var ganska eniga. Det som skiljer från när vi var små till nu är IT och utbudet av barnprogram. Dags att sätta tidsgränser för elektronikprylar kanske? Dags att packa ryggsäcken med fika och gå till skogen och fika någon gång per vecka? Vi har ju en relativt aktiv fritid, men det kan alltid bli bättre.

// Helena