Virgin…

13 februari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Familjen har hittat en ny potentiell hobby.
När jag åkte från skolan i tisdags så laddade jag ner en ny app till telefonen. Har länge varit nyfiken på det där med Geocaching. Så nu tänkte jag på det och funderade helt enkelt på om det fanns någon bra app. Det gjorde det vilket inte var så förvånande egentligen. Det som var mer förvånande var hur många Cachar det finns. Blev mäkta förvånad när jag upptäckte att det finns två i Linnebäck.

Dessutom har den funnits där sedan augusti 2011. Jag berättade för familjen om att jag hittat appen och de blev genast intresserade. Vem gillar inte skattjakt liksom?!
I Karlskoga med omnejd finns ca 300 cacher, så vi har lite att göra 😉
Så här ser det ut i södra Norge, Sverige och Danmark:
Å då är inte alla pluttar med på kartan….
Igår när vi kom hem från jobb och skola var det dags att leta upp den första. För enkelhetens skull blev det den här i Linnebäck. Barnen älskade det. De ville hitta en till igår, men vi ansåg att det fick räcka med den vi hittade. 

Nu hoppas jag att det här kan vara en början på något nytt. Alltid lite svårt att få med barnen ut i skogen. I vår blir det till att packa ryggsäcken och leta upp några sm kanske inte sitter utmed vägen…
// Helena