OS

12 februari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Igår var jag lite småbesviken att jag missade sprint på OS. Skulle vara i skolan hela förmiddagen och trodde att skidåkningen var vid 11.
Till min glädje så visade det sig att finalerna skulle gå av stapeln efter klockan 13 och jag skulle vara hemma halv två.
Skyndade mig allt jag kunde från bussen och slängde mig framför tv´n. Jag hade bara missat damernas kvartsfinal så det var ingen fara.
Herrarnas var ju hur nervpirrande som hest. Helt otroligt att tre killar från samma heat gick vidare ända till final. Synd bara att finalen blev som den blev. Jag fattar inte hur Emil orkade åka i mål på det loppet. Jag var helt säker på att han skulle kliva av i första uppförsbacken. Det såg helt enkelt ut som att han gett upp helt.
Jag satt helt mållös en lång sund efteråt.
Tyvärr var jag tvungen att ge mig iväg och shoppa lite kläder med Lina, så jag missade prisutdelningen. Nu skulle man haft Viaplay, så man hade kunnat se allt igen och prisutdelningen.
Imorgon är det mer skidåkning. Tur att det är hemmaplugg då;)

// Helena