Skoldag

5 februari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Äntligen är det dags att åka på föreläsning igen. Jag har missat några u, så det känns egentligen inte så bra. Valde att avstå två dagar förra veckan till förmån för plugg till tenta. Vi får väl se om det gjorde någon nytta nr resultatet kommer. Sen var Lina sjuk i måndags. Idag ska hon gå till skolan så då drar jag mot KAU.
Har två föreläsningar i Ekonomistyrning idag. Får hoppas att de ger någonting.
Imorgon är det Externredovisning som gäller. Först ett pass på morgonen, sen tre timmars väntan på nästa pass. Då ska jag försöka leta underlag till C-uppsats. Började igår, men det är inte lätt. Finns hur mycket forskning som helst inom redovisning, men det är klurigt att hitta något om vårt område. Att allt är på engelska gör ju inte saken mycket bättre.

Ciao!

// Helena