Vad hände?

2 februari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Är vintern slut nu??
Det blir att deppa lite. Bestämde igår när jag åkte från tentan att söndagen skulle spenderas i skidspåren. Åkte fram till Hultets Friluftsgård i Kristinehamn och kollade hur det såg ut där. Det såg ut att vara hur bra spår som helst. Sådär fina som de oftast är i fjällen.
Tog med familjen och åkte dit på förmiddagen idag. De andra skulle bara åka lite pulka pga förkylningar, men jag drog iväg på skidorna.
Det var skitföre, riktigt SKITföre. Hade varit plusgrader sedan igår och kramsnön kramade verkligen om stavarnas trugor. Skidorna fick jag inget fäst med alls och det var genomslag på jättemånga ställen. Tog fel bana, skulle åka 2,5km men hamnade på 1km. Gjorde väl egentligen inte så mycket. Hade bestämt mig för att ändå inte åka en meter till.

Det har fortsatt töa idag. Det ser inte lovande ut på väderrapporterna heller. Känns som att vintern som kom för tre veckor sedan redan är slut.

// Helena