Helg!

24 januari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Idag är det en dag fri från resa till Karlstad. Det känns jättebra. Veckan har varit ganska så intensiv. Blir lätt så när det är nya saker man ska tänka på. Det är alltid kul att starta nya kurser, men det roliga avtar ganska snabbt. Har bara nästa veckas tenta i huvudet just nu. Samt ett arbete som ska redovisas på torsdag.
Det som känns lite extra skönt med den här första-veckan är att det är den sista. Tre år har snart nått sitt slut. Nog för att jag frångick ursprungsplanen rätt rejält, men ändå. Har ju bara pluggat 1,5år på skolan än så länge.
Tänker söka påbyggnad till Civilekonom till hösten, men där vet man ju inte om man kommer in. Förhoppningsvis gör jag det, men man vet aldrig. Är nog bra att få det extra året. Då får man en yrkestitel.

På förmiddagen idag ska jag plugga och packa. Efter lunch drar vi mot Säfsen. Där har de öppnat fler backar sedan förra helgen samt fler längdspår. Jag har inte åkt sedan i måndags. Har haft känningar i halsen, men de har gått över nu. Kanske det blir ett intervallpass på motionscykeln på förmiddagen också. Vi får se vad jag anser att jag hinner med.

Ha en bra dag!