Ny termin!

23 januari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Nu har den nya terminen dragit igång, ordentligt. Började med uppsatskursens första föreläsning i måndags. Om föreläsningar annars brukar vara formella och stela, så var den här raka motsatsen. Vi välkomnades med hög musik till salen. Killen som hade andra delen av dagen var riktigt avslappnad och humoristisk.
Det känns smått otroligt att det är sista terminen nu. Att vi ska skriva C-uppsats.
Tisdagen bjöd också på introduktioner. Inte lika avslappnade dock. Fick dessutom dra igång direkt med grupparbete. Inte så att vi började jobba direkt med det, men bilda grupper fik vi göra.
Fick tentaresultat från senaste tentan. Godkänt är jag hur nöjd som helst med. Nu har jag bara två tentor som släpar från B-nivå. Den första ska jag skriva nästa lördag. Den tränar jag på på bussen. Det positiva med att åka buss: Man hinner läsa, MASSOR.

Idag ska vi börja bena ut arbetet som ska vara klart nästa vecka. Skönt att grupparbetet ändå kommer så tidigt. Endast muntligt dessutom. Det har vi inte gjort förut. Brukar alltid vara någon form av rapport som ska lämnas in.
Nästa gång det ska redovisas grupparbete är det en del av uppsatsen som ska presenteras. Det känns inte jobbigt direkt.
Imorgon är det ledig dag från KAU. Då ska jag ägna mig åt Externredovisning. Sen drar vi till kalla Säfsen.

// Helena