On the edge…

14 januari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Jag vet inte riktigt vad som hänt, eller händer. Förra gången jag läste ett helt år så fick jag skriva en omtenta, i marknadsföring. Det är verkligen inte mitt ämne. Så det blev ingen överraskning när jag inte klarade de tentorna nu i höstas heller. Däremot gick Verksamhetsstyrningen hur bra som helst. Resten har däremot kört ihop sig helt. Jag har igen aning om varför. Någonting har stört mig under hösten. Jag har inte kunnat plugga och lära mig som jag velat. Så nu ligger jag en ynka poäng från att få börja på nästa nivå.
Har dock fått klartecken från ämneskoordinatorn att jag får dispens. Något som administratören inte uppmärksammat utan hon ger mig inte klartecken att registrera mig på nästa kurs. Suck! Jag vill inte ha massa strul. Det ska bara flyta på. Hoppas att det löser sig under dagen, för jag vill registrera mig nu.

Jag behöver komma på hur jag kan plugga bättre, eller varför jag inte gjorde det bra i höstas. Det kan bero på att vi hade några väldigt tids och energikrävande grupparbeten. Det kan också bero på att jag slutade träna V44 för att jag inte tyckte att jag hann. Så hade vi en ledig dag på 6 veckor, med föreläsningar både förmiddag och eftermiddag. Den tid som fanns att plugga var på bussen. Det orkar man bara på morgonen, innan föreläsning.

Idag ska jag göra en kassaflödesanalys (grupparbete) och sen ska jag börja plugga för omtenta nr 1. Den blir lördagen den 1/2. Jag ska dessutom sätta mig på motionscykeln och köra ett distanspass på 1 tim. Jag behöver träna upp flåset lite så jag orkar åka längdskidor. Till helgen bär det av till Säfsen. Mitt liftkort har nått Break Even, så nu gör det inget om jag inte åker slalom på några dagar. Haha.

Först ska jag bara skicka iväg barnen med bussen.

Ha en bra dag!