Snöstorm….

6 december, 2013 Av Av helenasahlqvist

Det stormar ute. Det viner runt knuten och jag sitter inne och myser. Försöker att inte tänka på att jag ska ta bilen till Karlstad sen i snöstormen. Sen är frågan, gratis parkering och tre minuters promenad, eller 1:-/h parkering och 30sek promenad? Haha, ja vi får väl se. Blir nog gratisparkering ändå.
Ska ha 2 föreläsningar idag och sen är det bara tre kvar det här året. Terminen slutar inte förrän vecka 3, så vi hinner ett par föreläsningar till, men för i år får det räcka. Kan inte fatta att hösten har gått så fort. Det har varit så mycket jobb. Kan ju bero på mitt val att läsa 175%, kanske.

Kom på et utomordentligt spartips igår. Jag stekte pannkakor och så passade jag på att lägga i matlåda under tiden. Brukar vara problem att göra det efter maten eftersom maten då tar slut. Lägger man i matlåda först så får man helt enkelt hålla tillgodo med det som blir över. Speciellt när det finns vissa som äter fastän de är mätta för att det var ”så gott”. Man kan ju alltid ta en hård macka till maten, eller en frukt efter. Bättre det än att köpa mat i skolan/på jobbet idag.

Nej, dags att ge barnen frukost och skicka ut dem i snöstormen för att vänta på bussen. Stackars små, men de klarar sig nog.

Ha en bra fredag!

// Helena