Sovmorgon

12 november, 2013 Av Av helenasahlqvist

En tisdag med sovmorgon. Det hör inte till det vanliga. Ska ha labb i dag i skolan och det börjar inte förrän klockan 13. Ska labba i affärssystem och det kommer säkert gå bra. Jag är ju van att arbeta i det, dock inte i Garp som vi ska labba i idag.
Har ganska mycket att göra i skolan just nu. Igår anslogs nästa grupparbete på vår studentportal. Jag hade förväntat mig en liten labboration till, ett företagsspel.
Det visade sig att denna uppgift kommer ta ca två veckor. En uppgift per dag ska lämnas in via nätet. Sen ska den avslutas med presentation. Så efter den här veckan kommer två fullproppade veckor.

Igår var jag på en sjukt intressant föreläsning. Det handlade om hur man marknadsför sig via sociala medier. Man är ju ett varumärke. Det kan hända att jag skrev om det här förut, efter en annan föreläsning. Budskapet var typ: Tänk på vad du gör på sociala medier. Använd dem för att marknadsföra dig själv.
Skrev en reflektion efter föreläsningen och lämnade in den direkt. Lika bra att göra det med det samma. Då är delkursen Karriärplanering avslutad.

Nähä, nu är det bara att ta tag i studierna.

// Helena