Tisdag 22/10 2013

22 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist

Just nu händer inte mycket annat än plugg. Satt hela förmiddagen och halva eftermiddagen igår och pluggade. Gjorde klart organiseringen, men skickade inte in. Tänkte låta det vara ett par dagar, läsa igenom det och korrigera och sen skicka in. Nötte verksamhetsstyrning. Räknade letade teori mm. det är teorin jag kommer falla på om jag faller. Att räkna är inte svårt, hålla formler i huvudet är inte heller svårt, men att komma ihåg en massa begrepp är värre. Jag har tre dagar på mig att läsa, läsa och räkna. Jag älskar när gamla tentor kommer med facit. Då kan man direkt kolla sig själv så man tänker rätt.

Hann med lite träning igår. var ju ett tag sedan sist om man inte räknar med en tur i lördags med Lina. Det var faktiskt riktigt kul att springa med henne. Det blev hela 2,5km.
Cyklade på motionscykeln i 20min med ganska hårt motstånd. Sen passade jag på att göra några styrkeövningar när jag stekte pannkakor. Perfekt sätt att klämma in några minuters träning.

Trevlig tisdag!

// Helena