Torsdag 17/10 2013

17 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist

Idag är jag riktigt trött. Har sovit ganska dåligt i natt tror jag. Många tankar som snurrat runt i huvudet. Tre tentor väntar inom två veckor. Hemtenta ska vara inlämnad imorgon och komplettering på den förra hemtentan ska också snart vara inlämnad.
Det är snart bara att bryta ner och fokusera på en sak i taget. Låter drömmarna ta över min hjärna och få mig off-track. Det gör väl kanske ingenting om det är drömmar som kan förverkligas. Det var det dock inte den här gången. Jag hade satt upp en liten trestegs raket. Steg två och tre är helt uppnåeligt, det gäller bara att hitta steg ett.
Nej, idag får det bli fullt fokus på hemtentan. Den är snart klar, så det är inget problem. Sen blir det Beskattningsrätt för imorgon ska vi ha seminarie i Aktiebolag.

Träning har det inte blivit mycket den här veckan. Har lagt all tid utom studietid i datarummet för att försöka få iordning där. Det börjar bli bra. Har ställt in Linas gamla skrivbord, hon har fått sitt nya, men lådorna är inte urplockade. Igår hamnade jag dock på motionscykeln. Tog bara tjugo lätta minuter så ingen hårdträning direkt.

Nej, bara att köra på!

// Helena