Onsdag 9/10 2013

9 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist

Dagarna går fort. Lite för fort. Jag vill hinna så mycket mer än vad jag gör. Igår blev det Verksamhetsstyrnings plugg hela förmiddagen. Det gick trögt. Jag jobbade sakta. Det gick helt enkelt inte att speeda upp mig på hela dagen, jag kunde inte tänka.

Eftermiddagen gick åt till att vara med Lina på ögonmottagningen. Det tog inte jättelång tid, ca en timma, men det skulle göras. Kom på nu att jag glömde bort att leverera en jacka till kusinen igår som vi fick med av misstag i måndags. Hur glömde jag det?

Nej, nu gäller det att fokusera, så det inte händer igen. Idag är det Marknadsföring som står på schemat. Har skjutit undan det ämnet lite. Det är så himla tråkigt, i alla fall teoretiskt. Marknadsföring består av hur många olika teorier som helst. Idag är det B2B som ska läsas in.

Nåja, dags att läsa tidningen och sparka igång hjärnan.

// Helena