Onsdag 2/10 2013

2 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist

Dagen har ägnats och kommer ägnas åt marknadsföring. Jag hoppas innerligt att jag inte kuggar MF tentan i slutet på oktober, för jag vill inte ägna en minut till i mitt liv åt marknadsföring. Det är nog det ämne som intresserar mig allra minst, tillsammans med organisation. Jag vill jobba med siffror, rena siffror, inte teorier om hur människor agerar i grupp eller på mf påtryckningar.
Jag ska ju läsa internationell handels teori från V45, men det är ett sidospår. En chans att komma upp i totala 180hp på min utbildning. Det kan ju också vara en bra kurs att ha med i bagaget i framtiden. Många, och allt fler företag handlar ju med utlandet numer.
Sen har jag sökt fortsättningskurs i Statistik till våren. Jag behöver den inte för att uppnå hp, men jag tycker statistik är kul och även den kursen kan vara bra att ha med i framtiden. det gäller ju att tänka långsiktigt och inte bara för stunden. Nog för att det är jobbigt att läsa 200% just nu, men jag får tänka på vad det ger mig i gengäld. det känns dock som att jag kommer fortsätta studera, på något sätt, även när jag börjar jobba igen. Det ger så mycket. Bara känslan att lära sig något är så uppfyllande. Ingen är fullärd och ingen kommer heller bli det. Ingen, absolut ingen, kan allt! Jag vet bara att jag vill kunna lite mer än jag gör just nu.

Var på föreläsning igår. Kände mig jättedåligt påläst. Inte skönt över huvud taget. Så är det när man har prioriterat andra ämnen. Måste försöka lägga mig på en jämn nivå på alla ämnen. En jämn, men hög nivå. Egentligen borde man göra som elitidrottarna. De arbetar som hårdast långt innan säsongen börjar, för att sedan trappa ner när tävlingssäsongen drar igång och underhållstränar.
Får bli bättre till nästa läsperiod.

Passade på att köra en 15 minuters med Paolo Roberto igår. Det tog längre tid än 15min för jag fick bläddra fram och tillbaka i boken så mycket. När man lärt sig övningarna är det nog mer tidseffektivt. Känner däremot att det är väldigt kropps-effektivt. Orkade inte alla reps på alla övningarna igår och nu, ca 24 tim senare, börjar träningsvärken komma smygandes.
Jag ska försöka mota bort värken med ett träningspass efter lunch. Idag får det bli en timme trail-löpning, eller rättare off-trail löpning.

Ha en trevlig onsdag eftermiddag!

// Helena