Tisdag 1/10 2013

1 oktober, 2013 Av Av helenasahlqvist

Nu är det oktober. Mörka kalla oktober, då det ändå kan bli dagar som är jätte varma och sköna.

Gårdagen gick åt till att läsa igenom OH-bilder från föreläsningar i Verksamhetsstyrning. Mycket mer hann jag inte på studiefronten. Passade på att handla och låna en bok. Man, eller i alla fall jag, tänker på att man kan låna böcker på biblioteket. Jag lånade Träna en kvart om dagenav Paolo Roberto. Jag har även reserverat ”Paolos träningbibel. Det bästa med hans träningsövningar är att han inte använder vikter. Meningen är att alla ska kunna göra dem och göra den vartsomhelst. Det man behövde var en stol och en soffa typ, och vem har inte det?!

Efter lunch passade jag på att träna. Stavgång blev det. Och då inte den där typen av stavgång som man ser var och varannan människa i stan gå. Nej, RIKTIG stavgång. Hittade en backe i söndags som passade perfekt för ändamålet. 300m lång med en fallhöjd på ca 30m, vilket ger 10% lutning. Nu hade den inte jämnlut, så en del av den lutade mer, en del mindre, men det planar inte ut på dessa 300m. Första varvet sprang jag upp halva, sen var jag helt slut, men fortsatte att gå resterande. Gick ner för backen och sprang upp halva, gick ner och så upp en sista gång. Bra stakträning inför vintern i skidspåren.

Idag blir det en liten tripp till Karlstad. Jag hinner med två timmar av en tretimmars föreläsning i Beskattningsrätt. Sen blir det hem för mer Skatteplugg. Idag är nämligen Beskattningsdag. Dags att ta igen lite övningar som jag missat. Imorgon är det Marknadsföringsdag och på torsdag Beskattningsdag igen med föreläsning på eftermiddagen.

Ha en bra tisdag!

// Helena