Fredag 22 mars 2013

22 mars, 2013 Av Av helenasahlqvist

Snart är även mars slut. Bara en ynka vecka kvar. Och dessutom är det snart påsk. Då blir det kanske tio dagar i husvagn. Det beror dock på vädret. Ska, enligt klart.se bli mycket varmare från påsk och en hel del regn.

Jag har varit hemma i tre dagar, eller rättare två, tredje dagen är idag. Emil hade feber i onsdags, Lina igår och min hals bränner något fruktansvärt. Känner mig ganska trött.
Många tankar mal i huvudet. Förra veckan meddelade VD’n på Mickes jobb att de ska varsla 12 anställda. Det varslet skulle lagts i måndags. Än vet ingen någonting. Så fort varslet är lagt ska facket informeras och de vet inget. Och så länge de inte vet något så kan de inte börja förhandla. Det suger att inte veta.
Det skulle vara bra att få veta. Jag vill veta vad jag ska göra i höst. Och jag kan tänka mig att Micke vill veta om han ska leta nytt jobb.
Det är inte så att vi inte klarar oss, det gör vi, men vi kan inte både vara arbetslösa och leva på studielån.
Jag vill ju inte missa en dag till på mina studier heller, men man måste ju vara realistisk….

Fick resultatet på senaste tentan häromdagen, den i Statistik. Fick ett G vilket förvånar mig mycket. Så mycket att jag inte tror på det. Jag litar inte riktigt på KAU’s system med anonymitetskoder direkt. Det kan säkert lätt bli fel. Mer fel än att använda personnummer. Så nu väntar jag på att tentan ska scannas in och jag kan ta del av rättningen. När jag ser där att tentan är godkänd, då kan jag jubla.

Nej åter till min lilla värld i Megapolis. Bra tidsfördriv, för plugga orkar jag inte just nu. Det gjorde jag i onsdags, så det räcker…..