FREDAG!!!!!

15 mars, 2013 Av Av helenasahlqvist

Såååå skönt!

Dock många tankar som snurrar runt i huvudet just nu, men, men. Ska försöka jaga bort dem under helgen och njuta av sol, skidåkning och mys.

Var tvungen att Googla lite. Har nämligen problem med några av mina favo-plagg som jag lyckats bli svettig i nån gång för mycket. Nu går inte lukten bort. Eller ja, bort går den, temporärt. Så fort jag blir varm stinker jag igen, eller kläderna stinker igen.

Nu hittade jag i allafall bot på nätet som jag ska testa. Blötlägg i ättika(och vatten). Varför har man inte tänkt på det??? Micke dödar all lukt med Ättika, typ inrökta bilar, död råtta lukt hemma, blälukt i husvagnen, mm. Jag tål dock inte Ättiksstanken, men den ska tydligen försvinna efter tvätt. Ska visst funka på alla typer av stinkande tvätt, skor osv 😀

Ha en bra helg!!!!!