Upplopp!

7 mars, 2013 Av Av helenasahlqvist

Nu är det bara timmar kvar till tentan. Klockan 8.15 imorgon drar det igång. Jag känner mig faktiskt helt lugn. Har tränat på sannolikhetsfördelning idag och det sitter hyfsat. Ska köra igenom lite hypotestester och konfidensintervall ikväll.
Helt sjukt egentligen när jag kolade rättningen på min förra tenta. Hade gjort hypotestest i 5 steg. Hade helt fel uträkningar, men fick poäng på att jag hade rätt slutsats, att godta H0. Hade ju liksom två alternativ, godta inte H0 eller godta H0. Haha.

Mailade läraren idag för lite vägledning gällande decimaler och avrundning. Inom 30 min hade jag fått svar. HELT OTROLIGT va bra service han erbjuder. Kan inte klaga alls på det.

Nej, nu blir det hårdträning i några timmar, sen ska jag försöka få en god nattsömn.