Lina….

20 augusti, 2012 Av Av helenasahlqvist

Idag var det Linas dag, i dubbel bemärkelse. Linas försa skoldag. Gick jättebra. Jag var med nån timma på morgonen och fick lite info, sen klarade hon sig själv resten av dagen. Inga konstigheter alls.

Nu på kvällen, kl 17, kom Lina nummer 2. Nämligen Linas Matkasse. Eftersom de kom så tidigt satte vi genast igång med första rätten. Valde Fläskytterfilé med krämig ostsås och pasta. Busenkelt och jättegott. I morgon blir det Panerad Rödspätta med potatis och dillsås. Bäst av allt är att fisken är färsk och potatis och grönsaker kravmärkta.

Tog mig en löprunda igår och förbättrade tiden från i lördags med ca 30sek. Har en slinga jag springer/går i skogen. Är så himla skönt att svettas lite. Blir helt slut och sover som en gris. I morgon ska jag försöka hinna med en sväng till badhuset på lunchen. Köpte halvårskort för två veckor sedan och det behöver användas. Har skapligt bra rabatt, eftersom jag är kommunanställd, men jag behöver simma/bada minst 10ggr för att det ska löna sig.

Nej, dags att lägga ungarna!