Sommarlov!!!!!

9 juni, 2012 Av Av helenasahlqvist

I drygt en vecka i alla fall;)
Var i Karlstad på seminarium i torsdags och det var det sista vi gjorde den här terminen. Fick mail igår om att vårt arbete var godkänt, så nu har jag 61,5hp avklarat. Det är lite mer än 1/3 av utbildningen.

gårdagen ägnades åt lite röj. Jag putsade fönster i köket. Plockade ihop en massa skrot och körde till tippen. Micke tvättade taket utvändigt på altanen och började invändigt. Efter lunch drog vi till Mullhyttan för att hämta vindskivor och ta en snabb fika. Lina hade hosta och feber så vi ville vara hemma i tid.
Micke funderade på om han skulle åka in till stan och se när hans gamla kompis uppträdde på Woodys. Vid 8 trampade han iväg på cykel, så jag fick tv´n för mig själv;)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men förhoppningsvis blir det mer altan-städ. Behöver ta en shopping tur och fylla upp förråden också för det börjar bli tomt….

Ha en bra helg!!!!