Dommedagen….

21 maj, 2012 Av Av helenasahlqvist

Idag får jag veta hur tentan gick som jag skrev i slutet av April. Jag kommer nog hamna på 16p, 2,5p ifrån godkänt. Det suger ju lite eftersom förra tentan fick jag VG på.

Helgen har varit kanon. Vi har haft jätte tur med vädret. De regndroppar som kommit har fallit på nätterna. Solen har strålat mest hela tiden, men det har varit lite vind och inte rekordvarmt.
Värmen kom igår när vi åkte hem. Kvällsmaten serverades på altanen tillsammans med svärföräldrarna.

I torsdags åkte vi inte från campingen. Efter lunch gick vi ner till Mälarens strand och metade med barnen. De metade med deg och fick hur många mörtar som helst. Jag kastade, men fick inget napp alls.
I fredags åkte vi in till Strängnäs och kikade runt lite. Vi promenerade mellan gamla hus, i smala gränder. Vi gick längs vattnet på en jättefin gångbana och upp till domkyrkan. Under hala min uppväxt har jag tillhört Strängnäs stift, men aldrig sett kyrkan. Den var riktigt fin. Barnen tyckte det var kul att springa runt inne i de och låta. Det ekar ju så i en kyrka.

I lördags åkte Hanssons till Tom Tits och vi drog till Lådbilslandet. Vi fick en härlig eftermiddag på ett gärde utanför Nykvarn.

Nu har jag fullspäckat schema några dagar framöver. Ska till Lärcentrum idag, måste göra klart min del i grupparbetet. Har lite jobb kvar att göra och så förbereda mig inför anställningsintervjun jag ska på på onsdag.
På torsdag har Lina avslutning på Bild & Form, sen drar det vidare mot Stråningstorp och Stråkul. Allt på en gång, och så är det veckan M jobbar eftermiddag, typiskt!

Nej, dags att fånga dagen…..