VAB~dag…

5 april, 2011 Av Av helenasahlqvist

Emil har varit lite småsjuk, så idag har jag varit hemma. Han är feberfri idag, så imorgon får han gå till dagis. Hade tänkt ägna dagen åt plugg, och städning. Pluggandet blev det inte mycket med, dålig karaktär som man har vissa dagar. Städning blev det på sättochvis. Har lagt ut två annonser på Blocket och väntar på torkskåpet så jag kan lägga ut en till. Det är sulkyn som ska bort. En Brio Sitty. Hoppas kunna få några hundringar för den. Sen har jag plockat ur hela klädkammaren för att leta loppisprylar. Börjar ju dra ihop sig nu;) Bara 1,5vecka kvar. Efter det drar vi med husvagnen söderut. Ska till Fia & c/o i Malmö, men mellanlandar och spenderar upp loppispengarna på ett välkännt shoppingparadis drygt halvvägs ner;) Ska bli kul och behövligt. Hoppas på några härliga dagar i Malmö. Nej, har inte så mycket mer att skriva. Ska nog ta tag i klädkammarrensningen igen. Kan ju tillägga att det är total avsaknad av kläder i nämnda kammare;) //Trevlig tisdag!!!!