Lite shopping…

12 mars, 2011 Av Av helenasahlqvist

Idag har vi varit i Örebro och shoppat lite. Var egentligen iväg med husvagnen till Westerdals där vi köpt den, för att vi upptäckt en liten fuktskada, som de ska laga på garanti.
Passade då på att gå en sväng på Plantagen. Köpte lite fröer, Majs och Fjärilsblommor, samt Rootrainers sålåda. En liten present fick slinka med också.

Sen åkte vi vidare till Netonnet och Stadium Outlet. På Stadium skulle jag ha löpskor. Hittade ett par Timberlake, med Goretex. Jag vet inte hur de är att springa i, men jag är ju ingen elitlöpare, så det går säkert bra. De kostade 700:-. Vi hittade även skor till barnen för 100:-/par.
När jag kom till kassan visade det sig att mina skor kostade 500:-. SUPER!

Vidare till Lager157 för att se om de hade WCT-overaller till ungarna. Det hade de, för 150:-. Jag hittade snygga slim-jeans som kostade 300:- för 2par. SUPERSKÖNA!!!!

Nu behöver jag bara ett par skor som passar jeansen. (Inge snyggt med vanliga Adidas) På Stadium hade de ett par Puma för 300 som hade passat perfekt. Får hoppa in och kolla när vi hämtar hem husvagnen.

Vi kom hem vid lunch och ägnade resten av dagen ute. Fikade tom på altanen.

Trevlig helg!!!!!