Onsdag…

15 december, 2010 Av Av helenasahlqvist

Inte mycket att uppdatera om, men ett litet livstecken ska ni få;)

Shoppade sista julklapparna i lördags. Hade sån tur att mormor och morfar till barnen ville ha hand om dem (deras idé) från fredag till lördag. De hämtade barnen som glatt följde med. Så M och jag fick fredagsmysa själva. Åkte till Maxi och handlade lite, i lugn och ro.
M tog rejäl sovmorgon på lördagen, men jag kunde inte sova längre än till halv 8. Typiskt.
sen drog vi till Karlstad och köpte de sista klapparna. Skönt att det är gjort!
Lunchade på Scandic, där det var lugnt och skönt. Hade inte velat ställa mig i lunchkön på IKEA direkt.
Åkte ut på Hammarö och köpte ett par slalompjäxor till Emil. Nu är det bara hjälmar kvar, men det tänkte vi kosta på nya.

Idag har jag utbildning på jobbet, tillsammans med en ekonom som sköter våra bokslut och självaste revisorn. Utbildarna är konsulter från Göteborg som kan allt om vårt datasystem. Riktigt kul och spännande. Kanske skulle bli konsult??!!;) Låter ju fint ialla fall…..