Galen;)

8 november, 2010 Av Av helenasahlqvist

Jag är kär, eller i alla fall förälskad. Nyförälskad;)
”I vem”, undar ni.
”Inte i nån”, svarar jag, ”i något!”

MIN NYA DAMMSUGARE!!!!

Den är så himla bra!

Jag har gnällt rätt länge om att jag vill ha en ny dammsugare. Jag har dock inte fått nån. Nu fick det vara nog och i går när vi ändå skulle till Örebro för lite shopping (struntade i badet) passade jag på att leta upp en lämplig på Netonnet.
Det blev en Electrolux Ultra Silencer.

Vi kom hem sent, men jag var ju tvungen att prova den lite. Jag dammsög nästan hela huset. I morse var jag tvungen att testa den lite igen.
Åkte till jobbet, men M ringde på lunchen och meddelade att Lina hade lite feber så det var bara att åka hem.
Så jag åkte hem, och medans barnen ser på TV dammsuger jag;)

Jag har nog blivit spritt språngande galen;)
Som han i den där reklamen, som skickar ut hunden på stranden så han rullar sig i sanden och springer in och skakar av sig den så han får dammsuga igen. Det är jag, men katten är inte lika sammarbetsvillig;) Ha ha.

Det var med en borste till dammsugarmunstucket som man kan ha att damma med. Skitpraktiskt. Nu har jag dammat alla spegeldörrar och nästan alla golvlister och fönsterbrädor.

Nej, dags att dammsuga lite mer, sen blir det nnog till att ringa Psykkliniken!!!

Kram på er alla! Och Mallan får krya på tårna. Tänker på dig!