VAB….

7 oktober, 2010 Av Av helenasahlqvist

Emil har varigt snorig och febrig i några dagar och i dag var det min tur att stanna hemma med honom. Febern har dock börjat lägga sig och han röjjer runt för glatta livet. Snoren sprutar fortfarande i näsan och han dras med slemhosta. Inte mycket att göra någonting åt.

Själv dras jag med trötthet. Inte den typen av trötthet då man inte kan röra sig utan att bli andfådd och orkeslös. Nej, den typen då man inte har lust med någonting.
Kan bero på att det händer mycket runtomkring en nu. Har ju som jag tidigare nämt bytt husvagn. Som vi tänkt åka och hämta ikväll. Skulle egentligen få den i morgon, men den blev klar idag och eftersom jag ändå är hemma med Emil kan vi lika gärna hämta den senare.
Till helgen blir det takstolsresning i Mullhyttan direkt efter det kräftskiva här i stan med Mickes familj och kusinerna på hans mammas sida.
Nästa helg blir det provcamping med nya husvagnen. Ska bli jättespännande. Emil ska sova i överslaf, spännande värre. Och helgen efter det, HÖGSKOLEPROVET!!!! Shit!
Jag har förberett mig så mycket jag bara kan och nästa vecka måste jag öva lite mer, men man kan ju inte plugga inför dem. Det känns som om allt hänger på turen.

I går fick vi dessutom larm inkopplat. Känns bra. Inte för att jag är superorolig att någon ska bryta sig in, men man vet aldrig. Vi är ju borta så pass mycket och bor lite ensligt.
Perfekt var ändå brandlarmet som ingick. Om det börjar brinna ser larmcentralen på Securitas det och skickar genast en brandbil. Då hinner brandbilen hit innan grannarna ens hinner se att det brinner.

Nej, nu är det dags för lite husstäd och tvättning.
Ha en bra torsdag!!!!