Bokat och klart!

22 september, 2010 Av Av helenasahlqvist
Fick för mig häromdagen att se över möjligheterna att ställa husvagnen i fjällen över vintern. Att stå på CaravanClubs Camping i Tandådalen kostar inte skjortan så det tyckte jag verkade som ett vettigt alternativ. M har velat vintercampa sedan vi skaffade husvagn, men jag har inte gillat idén. Nu slet det däremot i slalomtarmen och jag funderade lite på saken.
Kontaktade CC i går via mail och undrade o det var lång kö till säsongsplats. Det var det. 45 stycken före och uppställningen börjar nu till helgen, så det var bara att lägga ner.

Funderade även över att sätta Lina i slalomskola. Både M och jag gillar utförsåkning så det skulle vara riktigt kul om barnen också kunde åka och tycka det är skojj. Kollade upp möjligheterna på Friluftsfrämjandets hemsida. De har slalomskola i Säfsen två lördagar i rad på vintern. Det skulle kosta totalt 600:- i medlemsavgift och kursavgift. Till det tillkommer skidhyra och bensin fram och tillbaka två gånger.

För skojjs skull kikade jag in på Idrefjälls hemsida och kollade om de hade något boende kvar V4 (mina föräldrar är alltid där då). Det hade de. Kikade även in på skidskolan och den kostade 795 för Lina. Det fanns även möjliget att sätta Emil i skidskola.
Gjorde en liten fin sammanställning på vad det skulle kosta och i slutändan blev det undiefär vad CC Tandådalen skulle kosta, bara för säsongsplats och lite el.

Inte mycket att orda om. Jag vill till fjällen och så är det skönt att komma bort en stund i vinter. Så nu är boende och skidskola bokad V4.
Det blev en lägenhet i ett 6 lägenhetshus, med bastu och tydligen diskmaskin. Det fanns två kategorier av lägenhet i dessa hus 7 och 7S. Vecka 4 fanns bara 7S kvar och jag ringde för att fråga vad skillnaden var förut. Då visade det sig att 7S, som jag bokat hade diskmaskin. Är det semester så är det ju;)

Nu är det bara att hoppas på att barnen gillar att åka slalom. Hoppas, hoppas;)

Emil är bättre i dag, så i morgon får vi nog återgå till vardagssysellsättningarna.

Ha en bra onsdag!!!