Regn och rusk….

15 september, 2010 Av Av helenasahlqvist

…och då passar vi på att åka på semester;)
Typiskt!
Det blåser och regnar. förut hörde vi inte ens tv´n för att det smattrade på husvagnstaket. Nu kan vi inte kolla på den för att det blåser så. Det för att vi är på en camping med extremt dålig tvmottagning.
Vi har hamnat på GeKås Camping i Ullared. Eller om det rentav heter Ullareds Camping. Vad vet jag.
Kom hit i går. Har varit på resande fot sedan i lördags. Tanken var att vi skulle åka hit i söndags, men som vanligt när det gäller oss, ändrade vi färdplan en timme innan start. Vi drog österut pga att de lovade bättre väder däråt.
Första stoppet blev Cloetta fabriken;)
VAD ANNARS!!!???? Hihi.

Sen visste vi inte vart vi skulle, men vände näsan söderut och hamnade på en camping nån mil väster om Kisa i Östergötland. Den hette Pinnarps camping och var superfin. Kanonbad, fin, lång sandstrand. Synd att det är höst.

Allt var frid och fröjd till klockan ett på natten. Då kom ett stort gäng inramlande till några stugor vi bodde bredvid. Det härjades, bråkades och gapades i över två timmar.
Snacka om hänsynslöst, för det var inte direkt ungdommar, nej. Människor i 40-60års åldern. Tanterna var värst. De gapade och slogs.
Är man på en camping får man räkna med oväsen fram till 23-snåret. Det kan till och med kvällströtta jag ta, men hallå!

Dagen efter packade vi oss iväg till Eksjö istället. Där var det lugnt. Drog till Gnosjö efter det och tog omvägen förbi Gällstad. Var inne på Lager157 och hittade lite kläder åt barnen.
I Gnosjö var det också lugnt och i går åkte vi hit.

Shoppade i går och i dag. Har handlat lite julklappar och vinterkläder till barnen. Köpte nya gardiner till vardagsrummet också.

I morgon bär det sannolikt av hemmåt och då ska vi stanna till i Gällstad igen. Jag behöver ett svart linne som jag ska ha under en stickad topp/kofta som jag tänkte ha på fredag. En jobbig fredag som jag ska ta ett sista farväl av en av mina farbröder som gick bort för drygt en vecka sedan. Ska i alla fall bli skönt att närvara och sörja med nära och kära.

Nu är det dags för sängen. Har varit inne och kikat lite i Mallan och Malins bloggar. Alltid lika kul att läsa. Hoppas Fia skriver mer någon dag också…..