5:e September…

5 september, 2010 Av Av helenasahlqvist

Vad vore livet utan morgonkaffe??! Nja, ett liv utan kaffe troligtvis, men det är så gott. Av någon anledning startar inte min dag utan kaffe. Jag måste ha det, direkt.
Helst skulle man sätta timer på bryggarn så den går igång vid halv sju. Då är kaffet klart fem minuter senare när jag går upp. Hur perfekt skulle inte det vara??!

Helgen har varit arbetsam, men ändå lugn och skön. I fredags åkte vi och hämtade ved hos mor och far. M och barnen hade kört en vända när jag jobbade och jag följde med vända nr 2. Fikade, lastade ved och åkte hem. Utan barn. Mamma tyckte att de lika gärna kunde sova där eftersom vi hade mer ved att hämta på lördagen.

Åkte hem med veden, lastade av och ringde och beställde pizza. Gud så gott. Hade ju arbetat för den dessutom;).
Skönt med sovmorgon i går ända till kl 8. Det är man inte bortskämd med. Nog för att jag brukar få sova på helgerna, men jag är alltid uppe med barnen vid fem sex snåret och sätter igång tv-apparater osv. Nu var det bara katten som väckte mig kl 4 och ville gå ut.

Åkte till Mullhyttan vid 10 i går, fikade, lastade den sista veden och gick till skogen för att plocka lingon. Fick en 10 litershink full ganska fort. Fick även med några trattisar och taggsvampar hem.
Till lunch bjöds det på Våfflor och sen bar det av hemmåt.
Tog vägen förbi Herngrens och fick kaffe och en pratstund. Barnen trivdes och busade glatt med Clara.

I dag ska jag koka äppelmos, sen blir det kalas för svärfar.

Ha en toppensöndag!!!