Lite uppdatering…

21 juli, 2010 Av Av helenasahlqvist

I dag ska det bli varmt, enligt alla vädersajter i alla fall. Då får vi nog passa på att ta en tur till nån sjö för lite bad.
Det har ju varit lite mer instabilt väder nu ett tag. Det är tråkigt. Nog för att värmen som var till och med i fredags var snudd på olidligt, men ändå. Det är ju skillnad på 30grader och 18.

Vi har talat lite löst om utifall vi ska inhandla en pool eller inte. Barnen älskar ju vatten och skulle må bra av att lära sig lite mera ”vattenförstånd”.
I går var vi på kalas och då blev det tal om pooler och att vi funderat på att skaffa en. Då säger en närvarande att de har en pool som ska till tippen. Så den fick vi istället. Det är tydligen hål på den någonstans, men för det finns det reparationssatser.
Sen får vi se vart vi ska göra av den för den är tydligen ganska stor och vi har ingen bra plats för en stor pool. Visst har vi stor gräsmatta, men det är nivåskillnader nästan överallt.

Försöker komma på vart vi ska åka och campa veckan som kommer också. Det utlovar inget vidare väder så valet är inte givet. Det lutar ändå mot Orsa camping. Där finns det bra cykelvägar för barnen och bra cykelavstånd för oss. Dalarna lockar alltid, varför vet jag inte.

Vi får se hur det blir.