Knott i mängder :(

21 juni, 2010 Av Av helenasahlqvist

Förmiddagen i går blev rätt så lugn. Var ganska trött eftersom jag bara sov sex timmar på natten. Jag kunde dock inte sova längre på morgonen och det var ju lite synd.
Åkte för att hämta barnen vid ett tiden och drog till Örebro. Köpte en portal/båge på Plantagen som jag ska ha vid entrén till trädgården (vid altanen). I den ska rosor klättra hade jag tänkt. Har fått för mig att det måste bli jättefint;)

På hemvägen åkte vi förbi omtalade Tant Grön i Vintrosa. Tyvärr var klockan 15.05 och de stängde 15. Drog istället mot Mullhyttan för lite eftermiddagsfika.

När vi kom hem satte jag fart med trädgårdspyssel. Började hugga bort ytliga trädrötter och fylla på med jord. Sådde gräsfrö och vattnade. Det ska ju bli så bra väder framöver så det måste ju vara perfekt att så gräs. Behöver bara vattnas dagligen.

Det som var tråkigt är alla knotten. Kar nog knottbett över halva kroppen. Det kliar till förbannelse. När det väl är vackert väder så är det knott i mängder, typiskt.