En riktig liten rishög….

14 maj, 2010 Av Av helenasahlqvist

… var bilen vi kollade på i dag. Men har man rullat dryga 23000 mil kan man ju lätt förstå det. Min pärla 😉 som också den gått så långt är inte hälften så risig som Focusen vi kollade på i dag var. Nog för att jag har rostig baklucka, men Forden hade rostiga skärmkanter, nästan ingen koppling och sprucken vindruta. Inte lägger jag 24000 spänn på det. NEJ! Då har jag hellre kvar min bastu och väntar till senare.
Lite överläggning i bilen på väg hem, och vi kom nog fram till att min 850 får rulla ett tag till i min ägo. Jag menar, enda felet som är med den är brist på kyla under två sommar månader. Det kan man kanske leva med??!!;)
Får helt enkelt försöka vara tidig till jobbet så man får parkeringen i skuggan. Hihi….

Tog en sväng förbi Plantmarknaden i Linde. Var hur stort som helst. Dit tänker jag åka igen, när man har lite mer tid.
Drog vägen förbi Örebro och shoppade på Biltema samt åt lunch på McDonalds. Skönt att kunna göra det i lugn och ro. Inte ofta vi gör det.

I morgon blir det eventuellt en tur till stan för byxinköp. Emil har nästan inge jeans och han behöver verkligen det nu. Sen får vi se om det finns tid till lite garderobsrensning i Linas garderob. Får knappt plats med alla hennes kläder. Detta tack vare generösa grannar;)

God fredag kväll!!!!!!