Shopping…

27 april, 2010 Av Av helenasahlqvist

Har länge tyckt det varit dags för en liten uppfräschning av min garderob. I går gjorde jag slag i saken och åkte till stan för att handla kläder på lunchen. Jag hittade massor. Det är så skönt när man känner att man skulle kunna köpa hur mycket som helst. Jag brukar annars ha så svårt att hitta kläder som är både snygga och sitter bra. Det blev LOGG för hela slanten. Otroligt sköna kläder. 2 Piké, 2 bastoppar, 1 skjorta/blus och ett par byxor. Byxorna var snäppet tajta, men om ett par veckor sitter de nog perfekt.
Slutade så gott som helt med Viktklubb för ett par veckor sedan, men håller stenkoll på vågen. Försöker även att inte äta alltför onyttigt och än så länge har jag sjunkit i vikt varje vecka. Har dock inte cyklat på ett par veckor heller. Dags att börja igen känns det som.

Nej, dags att göra lite annat.
Ha det gott!!