GLAD PÅSK!!!!!!!

3 april, 2010 Av Av helenasahlqvist

Lina ritar påskbrev för glatta livet. Jag minns själv hur det var, men jag var nog lite äldre. Långt innan påsk började jag rita och jag hade säkert över 50st när det var dags att gå.
Jag gick i många år med en kompis som heter Helen. Eftersom hon bodde en bra bit från mig fick jag sjuts dit och så gick vi några timmar. Sen fick vi sjuts till mig och vi gick ett par timmar till. Det blir ju så när man bor på landet. Stugorna ligger ju inte alltför tätt. På den tiden var inte varje liten stuga bebodd heller. Annat är det nu. Finns nog inte många öde stugor i Mullhytte trakten.

I förrgår, på skärtorsdan, var jag ledig. Hade tagit en semesterdag, utifall vi ville åka med husvagnen. Det struntade vi i och åkte till Karlstad i stället.
Vi började med en stadig frukost på IKEA. Hur mysigt som helst. Barnen åt som hästar;). Sen åkte vi vidare till Grums för att kolla på en ny husvagn. Den gillades verkligen skarpt. Får bli en sån nästa gång vi byter, men då blir det direktimport. Det spar vi närmre 80 000 spänn på. Helt sanslöst!
Tillbaka till Karlstad, gick lite på Plantagen, Biltema och Toys R Us. Sen var det dags för lunch. Har tröttnat på Ikea-lunch, Bergvik är ju nästintill fullt, så vi hade planer på att leta reda på en Pizzeria. Hade kollat runt lite på Eniro kvällen innan och det skulle ligga en straxt intill Bergvik mot Skoghall i stadsdelen Bellevue. Vi hittade den ”Bellevue Pizzeria”. Var nog nära att vända i dörren, var så himla ofräscht. Behöver jag nämna att vi var helt själva där. Fick in pizzan och det var nog den godaste jag ätit på flera år. Barnen höll med. Vi har helt klart hittat Karlstads skitiga bullen, humoristiskt nog stod det ett gammalt vagnshjul lutat mot uteserveringens räcke.
Köpte fodrade stövlar åt Emil och nya Foppatofflor åt båda barnen. Sista anhalt Obs Bergvik. Där köpte vi hel ryggbiff för blott 89:- kg. Det är riktigt billigt!

I går var mor och far här på förmiddagen och på eftermiddagen var vi ute hela tiden. Lina cyklade och jag fixade lite i trädgården. Är ju ganska mycket snö än, men lite kunde man grejja ändå.

Nej, nu till påskfrukosten.