Shopping sugen ;)

10 mars, 2010 Av Av helenasahlqvist

I dag är jag hemma och Vabbar. Det känns som om det inte finns något slut på det. När blir barnen mindre mottagliga för förkylningar tro? Det går väl ann med en snorig nästa här och där, men de får ju alltid feber.

Emil var feberfri i måndags, men då hade Lina åkt på nåt i stället. Det var tur att M var ledig då. Så slapp vi ju en Vab dag. De hittade däremot på hyss under dagen.

Sist Emil blev klippt tyckte jag att han skulle ha kort hår på sidorna och lite längre uppe på huvudet. Det blev jätte fint. Det tyckte däremot inte storasyster, så nu är Emil korthårig på slumpvis valda fläckar på huvudet. Vart håret tog vägen? Jo, i Linas papperskorg. Nedrans ungar!!!! Nu får inte Lina ha sin sax på mycket länge. (Undrar hur många som skrattar nu;))

I går var Lina feberfri, så hon fick åka till dagis, mest för att hon tjatade. Emil ville inte, men han har ju varit frisk i några dagar, så det fanns liksom ingen anledning att låta honom vara hemma. När jag hämtade ville han inte med hem, men fröken sa att han varit kinkig hela dagen. Kan bero på att han inte ätit ordentligt på en vecka. Vet inte riktigt vad det beror på.

I dag är jag dock hemma med båda barnen. Lina har jätte mycket hosta och Emil behöver få i sig mat.

På förmiddagen har jag suttit och surfat runt lite på shoppingsidor. Vi tänkte åke till Örebro på lördag för att handla lite, men jag var ändå sugen på att se vad internet hade att bjuda på. Hittade några snygga plagg på Bubbleroom. De kläder jag köpte sist blev ju superbra, så det är värt att handla igen. Här är det jag blev sugen på:

Den här tröjjan tyckte jag hade snyggt mönster. Den finns i röd och vit också, men jag tror jag skulle trivas bäst med sandfärgad.

Den här var bara snygg. Och jag tror det är den typen man kan ha en slimmad topp under. Svart kanske?!

Ett lite mer vågat inslag. Men väldigt snygg. Ett par leggins till den så Voila. Ser otroligt varm och go ut.


Till slut något till sommaren. Den här väcker ett stort HA begär;). Finns i flera andra färger. Tycker dock det är svårt med storlekarna. Många plagg har dubbelstorlek. Typ 40-42. Jag har ibland 38 ibland 40. Det beror lite på vikten;). Nu dryga 40, men jag har tänkt mig ner till knappt 38 innan sommaren. Så undra vad man ska satsa på?!

Annars består dagen i dag av brödbak och gardinbyte. Känner även jag av halsen, men jag skulle gärna vilja sätta mig på motionscykeln för ett träningspass. Vi får se hur jag känner mig i kväll. Har använt cyklen ganska flitigt den senaste 1,5veckan. Ska man ner 8 kilo får man ligga i;)

Till lunch hade jag tänkt göra kycklingfylda pitabröd. Försöker baka pitabröd av lite av bröddegen jag precis gjort. Hoppas det går vägen;) Nånting blir det väl som går att äta ändå.

Nej, nu är det dags att tina kyckling.
Ses snart igen!!!!!!