Mellandagar…

29 december, 2009 Av Av helenasahlqvist

Just nu händer det inte så jätte mycket. Det är jobb som gäller i tre dagar innan det är långhelg igen. I söndags var det meningen att vi skulle åka pulka och grilla korv med Mickes syskon och familjer. Vädret var dock i kallaste laget och vi drog till Lek & Buslandet i stället. Vi hade inte inte varit där innan, men övrika syskonmedlemmar hade det och de tyckte det var bra där. Man kan ju säga att jag blev imponerad. Ungarna tyckte verkligen att det var skitkul. Även vuxna fick vara med och leka i klätterställningar och rutschbanor. Nu vill barnen åka dit hela tiden, så det får nog bli en ny tur om ett par månader eller så.
Det tycks inte finnas någon ände på vintern så här långt i alla fall. Man kan ju tro att snön som faller innan jul ska smälta bort efter några dagar, men den här gången ser det ut som om den får ligga kvar. Kylan har också kopplat grepp och vi får se fram emot ett kallt nyårsfirande. Tur att det finns uppvärming ändå.
Nej, nu är det dags för frukost. Ha en bra dag!