Kris?

17 december, 2009 Av Av helenasahlqvist

Nej, knappast. Mer 29 än så här är det svårt att bli. I morgon smäller det. Då kan jag inte längre säga att jag är i 20-års åldern. Men vad spelar det för roll egentligen? Ingen. Jag är inte sån att jag ser framtiden som annat än ljus. Man bygger ju på sig nya erfarenheter hela tiden, och skulle man stå kavar och stampa på samma ställe fortfarande som för 10 år sedan hade det ju varit tragiskt.
Tror dock att de bakomvarande 10åren kommer bli svårslagna rent händelsemässigt.
Vad gjorde jag då för 10år sedan? Jo, jag arbetade på Hemköp i Örebro. Hade arbetat där i dryga året. Jag bodde på Manillagatan 28, hyfsat centralt i en minimal 1:a. Tack morbror Lars som ordnade den åt mig!
Jag festade hej villt typ 3dagar i veckan och levde livets glada dagar. Det var bara en sak som fattades mig: KÄRLEKEN.
Stannade drygt ett år till i Örebro, inan jag lämnade staden bakom mig och flyttade västerut. Till Karlskoga. Här fanns den, Kärleken med stort K. Är det verkligen 9år sedan vi träffades? Helt otroligt. Sen dess har man köpt husvagn, hus och skaffat två helt underbara barn. Dessutom består denna Kärlek.
Kan tänka mig att de kommande 10åren kommer fortsätta i samma lugna tempo som de här tidigare tio slutade. Karriärmässigt får vi dock hoppas på lite action. Jag vill ju ha lite fart och fläkt med. Ska nog ta och fundera ut en femårs plan på det planet. Återkommer till det.
Nu kallar plikten. 3jobbtimmar kvar som tjugoåring;)
I morn är jag äldre och klokare!